+34 93 113 13 00 - 34 91 196 53 92 info@evilaprojects.com

La companyia ha participat a la fira de l’automoció de Querétaro, per on han passat 12.000 persones.

L’empresa bagenca EVila Projects, especialitzada en solucions amb rajos  infrarojos i ultraviolats pràcticament a mida per a la indústria, ha inaugurat la  seva nova seu a la ciutat mexicana de Cholula, a l’estat de Puebla. L’empresa  hi ha traslladat les instal·lacions que ja tenia operatives, des del 2018, a San  Martin Texmelucan, també a Puebla.

EVila ha viatjat a Mèxic en una missió comercial organitzada per Acció, en  què han participat quinze empreses catalanes ja amb implantació al país.  Durant el viatge, la bagenca ha pogut participar en «reunions molt interessants  amb membres del Govern de l’estat de Guanajuato, que han ofert facilitats per  implantar-se al seu territori, atès el seu espectacular creixement econòmic»,  explica Eugènia Vila, fundadora i directora general de l’empresa.

EVila va poder participar al Summit de Querétaro (International Automotive  Industry), dins el pavelló Catalunya organitzat per Acció, esdeveniment pel  qual van passar unes 12.000 persones, segons explica l’empresa. A la fira hi

havia «tots els grans compradors de la indústria de l’automòbil», explica  Vila. La bagenca ja ha pogut formalitzar projectes «que ens permetran créixer  tan aquí, on fabriquem els equips, com a la nostra oficina a Mèxic». El resultat  del viatge, diu Vila, «ha estat francament positiu».